Hemma Igen! Efter Ett Riktigt Molly Äventyr!

Hej, igår kom jag hem efter en fantastisk bra dag på Liseberg. Även om det regna så försöket jag ha humöret uppe, eftersom jag skulle få se Molly! Jag och min syster kom dit vid typ tio och så åkte vi till hotellet och checkade in  och allt sånt, sen drog vi till Liseberg! Vi fick stå i kö i cirka en halvtimme för att få sitplatser och när vi stod nästan längst fram i kön så började Molly på sitt soundcheck. Vi fick plaster närstan längst bak för att vi inte ville vara med i tv. Sen åkte vi lite karuseller och åt och så. Lite senare hörde vi att Eric Saade & Tone Damli hade soundcheck så då stack vi dit och kolla! Vid kvart i 5 var det genrep och Molly var helt fantastisk. Jag tog mycket bilder och såklart blev dom jätte fina eftersom det var på Molly. Dom körde igenom hela programet och Molly satt vi pianot nästan hela tiden. Sen var det dags för live sänningen! Allt var perfekt och det var verkligen en dag/kväll som jag kommer minnas! Jag kunde fått autograf av både henne & Eric Saade men jag var för långt bort (tråkigt nog).
Vi åkte tillbaka till hotellet sen på kvällen. Dagen efter(igår) skulle vi åka hem. Vi åkte till tåg stationen och så halv sov jag på min syster axel för att det var tidigt på morgonen och så kollar jag upp lite och vem tror ni inte går in vis dörrarna då!?! jo MOLLY MY MARIANNE SANDÈN! jag försökte ta upp min kamera lite diskret men jag var för långsam så jag hann inte gå fram till henne och ta en bild. Sen så såg jag och min syster att hennes tåg stod där ute så vi gick dit för att se om hon hade gått dit och väntade på att gå in. Men vi såg henne inte så vi var nästan påväg att gå tillbaka då hon kommen IGEN och går förbi oss! Jag hade lite smått svårt att andas då, kan jag ju säga! haha men då lyckades jag ta fram mobilen iaf och ta en smyg bild på henne.
suddig bild men man ser iaf att det är hon. Hon hade stor solbrillor för att man inte skulle känna igen henne så lätt men det funkade inte på mig! ;)
Jag vill också säga att alla bilder jag har tagit har försvunnit från min kamera så om nån av er läsare var på Llotta på Liseberg" så få ni gärna skicka bilder eller videos till mollysandenfans@live.se, så lägger vi upp det på bloggen! Ni kan skicka bilder och videos från nån annan gång ni har sett henne också, det går lika bra! :)
 
ha det så bra! //Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback